ArchFurious Clan FORUM
Enjoy your stay !
Lista Forumurilor Pe Tematici
ArchFurious Clan FORUM | Inregistrare | Login

POZE ARCHFURIOUS CLAN FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sweetandana pe Simpatie
Femeie
25 ani
Teleorman
cauta Barbat
25 - 48 ani
ArchFurious Clan FORUM / Offtopic / Alte Joace jucate. ??? Moderat de raskolnikov
Autor
Mesaj Pagini: 1
Vali_Freeman
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 16
Ce alte joace v-au mai trecut prin Comp in afara de CoD?.....ca presupun ca CoD nu a fost primul joc roite?......daca tot am deschis acest subiect incep io nu?...pai eu sunt un om caruia ii plac toate genurile de jocuri....mai putzin sim. sportive gen Fifa 2005 (lame game)..Action FPS imi plac foarte mult..(m-am antrenat pe Half Life...CS...apoi am inceput sa trec la Serious Sam,Wolfenstein,MOHAA,Far Cry,HL2,DOOM3,.....oricum...la multiplayer...CoD rules!!!!!. Jocul meu preferat este insa un MMORPG: World of Warcraft...joc pe care de altfel il detzin si original.Obisnuiesc sa mai joc si Strategie....asta cand sunt bolnav sau ma dor ochii.(too much CoD does injuries to my eyes!!!!) :P si cam atat. Am inceput sa prind gustul joacelor de pe la vreo 6-7 anisori...cand era Terminatorul ...jocul de televizor...ahhh ce amintiri.

alte joace jucate. ??? alte joace v-au mai trecut prin comp afara presupun cod fost primul joc tot

12.8KB


pus acum 18 ani
   
ArchFuriousDex
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 15
Aha...! Asadar: am inceput cu un Cub-Z (calculator industrial) unde jucam ceva de genul Invaders, numai ca io eram un X, trageam cu ! si omoram multi de W... Am continuat cu o consola nemteasca unde jucam ceva cu niste rate, io fiind vanator... Asta se intampla prin 1984...

In 1986 am intrat in posesia unui HC 85 si lucrurile au devenit mai clare: SAVAGE I, II, III; ROBOCOP; NIGEL MANSEL; ATARI POLE POSITION; REBEL I, II; CHUKIE EGGs; COMMANDO etc. Jocul acelei perioade, de departe, DEATH STAR.

Treaba a mers bine pana cand in 1992 am atins un 386SX la 25 Mhz cu 32 MB RAM, CD extern SCSI; placa video cu 512KB si un monitor SVGA de 15"... Prince of Persia, Operation Wolf, Tetris, Gunship, LHX, F-18, Silent Hunter etc.

Mai tarziu (486DX 4 100Mhx; 128MB RAM; placa video pe magistrala VESA cu 32MB VRAM) inceput nebunia DUNE - am jucat tot ce se poate juca din seria DUNE (chiar imi aduc aminte ca atunci cand am facut rost de Dune II am inceput sa joc vineri seara si m-a dat maica-mea afara duminica dupa-amiaza ) - si am continuat cu ce se putea din StarWars, pana cand am descoperit Heroes of Might and Magic sau WarCraft... Aici a fost un moment de cotitura... A aparut StarCraft si lumea se vedea altfel (prietenii erau terrani, dusmani erau zergi sau protoshi ) si... QUAKE II... Ce amintiri... Facultatea... Oh, la, la ... Multe amintiri frumoase: HL, CS, C&C, Indiana Jones, etc.

Dupa care am trecut la lucruri serioase (PIV 2,8Ghz; 512MB RAM; ATI RADEON 9800SE 256MB DDR) si exista DOOM III; DUNE 2000; NFS U I, II; MOH; COD ; C&C GENERALS, ZERO HOURS; KoTOR I, II; etc.

O viata de om, domnilor, o viata de om este descrisa mai sus... !!!

Forza Furia !!!


_______________________________________
Fear is the night of your mind...!
Ignorance is the night of your soul...!

pus acum 18 ani
   
Vali_Freeman
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 16
.

Modificat de Vali_Freeman (acum 18 ani)


pus acum 18 ani
   
Vali_Freeman
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 16
Spune multe poza asta nu?(a se observa amratul orc arcas din prim plan cum urmareste macelul....ce dreaq eram cretin sa intru acolo...ieseam schelet din nebunia aia :p )...ce servere pot avea astia de la Blizzard sa tina asa ceva.

alte joace jucate. ??? spune multe poza asta nu?(a observa amratul orc arcas din prim plan cum

37.7KB


pus acum 18 ani
   
raskolnikov
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1
mda...imi aduc si eu aminte de inceputul anilor 90...ce vremuri domle....un prieten de-al meu din bloc tocmai primise cred prin 93 sau 94 un super inintendo! A inceput o nebunie dupa aceea: Super Mario Bros- care cred ca e unul dintre my all time favourite, Castelvania, Mortal Kombat etc...In 1994 vara am primit [rimul meu calculator cadou de la tatal meu cu ocazia promovarii examenului de la liceu - un 486 DX4, care unul dintre cele mai tari la ora respectiva. Acest calculator mi l-a adus acasa plin-plinut de jocuri. Cred ca erau cateva sute...Am descoperit Alone in the dark si DOOM, pe care l-am jucat pana la epuizare...Nu-mi venea sa cred cat de tare e. A urmat Heretic, Quake....Dupa asta au urmat cativa ani in care am lasat jocurile deoparte si primul joc descoperit dupa mult timp a fost Mafia, care ramane favoritul meu of all time...In 2003 a aparut COD, a urmat Lord of the rings, UO, Half-life 2 si multe altele....N-am jucat multiplayer decat COD...Vinovatul este Wiseguy care m-a convins anul trecut sa ma apuc de COD online and....HERE I AM: |ArchS|Raskolnikov !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pus acum 18 ani
   
shaq486
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 65
dap.....de mult ma tot tineam sa scriu si eu in acest topic. Hm......domnilor...primul meu contact cu joace a fost prin 1988 aveam un vecin electrician care facuse rost de o placa plina de circuite si acea placa o conecta la un tv alb negru Sirius . Cand ii dadea drumul incepea jocul. WOw.....2 liniutze si un punctuletz. Tot ce trebuia sa faci era sa faci ca punctul sa ricoseze de liniuta ta si sa treaca de adversar. Suuuper tare ....arcade ce mai. Apoi de prin '90 am descoperit primul HC.....la care aveam si un sony mini casetofon cu microfon si incercam ..cica sa trag joace. Apoi am inceput sa-mi iau faimoasele console de la Nintendo ca sa pot juka acelasi Super Mario World, Ninja,Mortal Combat, Race etc. Am stat cu un prieten si am jukat la dublu ala cu Ninja 48 de ore domnilor!  Apoi m-am apucat de jocurile pe consolele cu fise de la salile de jocuri. Era acolo un joc (nu mai stiu cum se numeste) cu un tip cu sabie si armura am resetat levelul de 8 ori intr-o zi. Mai jukam tot acolo Turtles Ninja, Robocop1...2. Stateam in sala zilnic 12 ore. Ma lua nevasta-mea (pe atunci prietena) tarash din salile de joace, nu ca as fi dost beat ci ca nu vroiam sa plec. In 1999 am achizitionat primul calculator adevarat, cel mai tare la ora aceea. Era vorbe despre un P2 la 266 Mhz cu 32 RAM hdd de 3.2 Gb si placa video de 2 MB 3D.Wow.......dune,heretic,doom,tarzan,Mdk,Tiger Woods golf 2000 champinship,nfs1,of....sunt asa de multe ca nici nu le mai stiu numele ........foarte multe va spun eu.....apoi am evoluat si am inceput sa joc Return the Castle of Wolfenstein,Moh,MOHA,MOHPA,Undying,CS,HL,STARCRAFT,WACRAFT,Carnivores care se juka in retzea in coop era super joc, iar asta reprezinta fara sa exagerez 20 % din joacele jukate. Oricum inchei aici ca oricum nu imi ajunge timpul sa le enumar pe toate sincer. Adaug numai ca eu ca si stil prefer FPS.....in defavoarea oricarui alt joc.

_______________________________________
Two things are infinite. The Universe and the human stupidity.  ........i'm not sure about the Universe.
Albert Einstein.

pus acum 18 ani
   
Lancelot
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1
Primul contact cu joacele pe langa HC :P a fost SuperNintendo cam 2 3 luni am uitat sa ies si eu si prietenii din casa prin 1994


jucam Mario Donkey Kong Zelda

apoi a aparut pcul intai singleplayer apoi lanul de cs si incet incet jocurile online


imi plac atat mmorpg cat si cele de actiune iar Cod2 si batllefield 2 in mod deosebilt


pus acum 18 ani
   
Dark
Moderator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 5
am inceput cu jocuri de dos , doom, wolfenstein 3d, hexen, heretic, alone inthe dark, jocuri de prin 92-94, multe arcade. dupa ce s-a trecut la windows, am vazut cate un age of empires, quake2, unreal,tomb raired, monkey island, si incetul cu incetul am progresat, si cu Upgrade la PC si in materie de gaming. am fost colaborator xtrempc (99-02) iar o lista completa cu jocuri jucate mi-=ar fi imposibil sa reproduc , oricum eu m-am axat pe shootere in general, in special cele cu tenta realista.

My top 5 multi:
1.COD2
2.UT2004
3.Quake3
4.CS:Source
5.NFSU2

My top 5 single:
1.Baldur's Gate 2
2.Ultima IX
3.Diablo2
4.Heroes of Might & Magic 3
5.Splinter Cell, ch theory


pus acum 18 ani
   
von buletzel
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 2
hehehe
HC-85 cu toate casetele posibile
HC-90 ... la fel

XT286, cu ecran negru verde
jocuri: de un an online

pina atunci (ordinea aleatoare) DOOM, Sniper, MOHAA, COD, COD2, Splinter Cell, MEchWarriors, etc etc etc etc

auziti, insa incepator fiind ... ca tot vine caldura ... nu vreti voi sa ne impuscam "real", cu vopsele, alea alea?
ca n-am mai tras cu o arma de prin 99...

alte joace jucate. ??? toate casetele ... felxt286, ecran negru onlinepina atunci (ordinea

7.8KB


pus acum 18 ani
   
furyan
puppy

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3
Aha jocuri..dupa epoca cartoon network cam p la 5 anisori ma trag cu HC..ma jucam tot felul de bestialitati..stiu ca era unu nush Barbarii 2 gen mortak kombat in care taiai capete, unu cu o masina futuristica altu gen Pacman etc, cine a avut hc stie cume cu loadinguld e pe casete audio scartzaitul ala luuuuung...Apoi mi-am luat si yo Sega Mega Drive 2 ultimu racnet! baga p Mario, Mortal Kombat, Batman o gramada de porcarii arcade. Dupa o vreme am facut niste asa zise cursuri de informatica, bleah ne jucam toata ziua, uuu doom 2 in retea sau warcraft 2 erau favoritele mele, am continuat cu tiberian sun, toata seria mortal kombat care a avut omolog p pc. Urma partea cu i-cafe unde am jucat o gramada counter(faza incipienta de copilash fragar). De abia prin vacantza dintre a 7-a a 8-a, mi-au luat si mie pc (P4 1,7 , 256 mb ram, geforce 4 mx) si p asta am jucat mai tot, cu chin cu emulator, mai in poze etc, cod 1 hehe old days totul ultra low p 640, Acum mi-am mai marit memoria la 769 si am si un geforce 6200 si ma gioc cod 2 p extra si merge acceptabil. Ce ma joc...valeleu de toate, tot felul de shootere rpg-uri etc..Si deah joc si eu World of Warcraft cu ajutorul financiar al unui baiat de treaba, doar daca ar da comanda pt inca o cartela prepaid ca ma plictisesc. In viitor tre sa strang bani pt AMD Athlonu ala x2 de 4 giga, placa aia video dual core 6600gtu x2,memoria aia dual chanell unregistered sa prinda cate 600 mhz si mouse g7 ala de 4 mil juma'. Pana atunci ma descurc si asa

pus acum 18 ani
   
masajerotik
puppy

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
molehill empire.....dragut!

pus acum 13 ani
   
iuliana_masaj
puppy

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
Daca va plac jocurile in browser ..incercati Ikariam, Greopolis....etc

pus acum 13 ani
   
masajerotik10
puppy

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
bun bun

pus acum 13 ani
   
cristina26
puppy

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
Sunt foarte plictisita...    

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la